Barion Pixel

Amit a Kismamafotózásról szerintünk érdemes tudni

Amikor egy pár életébe bekopogtat egy új kis Élet,egy különleges, várakozássalteli időszak kezdődik meg számukra. Mindegy, hogy először, vagy harmadszorra, a kisbaba érkezése minden alkalommal nagy öröm egy család számára. Ezt az örömöt örökítjük meg a fotózáson, hogy a születendő gyermek később megnézhesse ezeket a csodálatos fotókat, hiszen az Anyuka és az Apuka öröme teszi varászlatossá ezeket a képeket. A helyszín, a ruha, a kiegészítők eltörpülnek a Kismama sugárzó tekintete mellett.

Éppen ezért, mi a természetes környezetet és spontán kialakult helyzeteket szeretjük legjobban a fotózáskor. Így sem a Kismama sem a család többi tagja nem érzi kellemetlenül magát a fotózáson.  A ruhaválasztás is a Kismama döntése, a lényeg, hogy kényelmes, ugyanakkor csinos legyen és emelje ki gömbolyödő pocakját. Amikor Apa és esetleg nagyobb tesók is részesei a fotózásnak, javasoljuk, hogy öltözzenek össze. Egymáshoz színben, stílusban, anyagban passzoló öltözetet válasszanak, de még jobb, ha teljesen egyformába öltöznek. Szabadtéri fotózás esetén általában nincs lehetőség átöltözni, ezért is olyan fontos, hogy ki, miben érkezik.Stúdió illetve műtermi fotózás esetében a fentiek mellett igény szerint, intim témájú képek is készülhetnek a Kismamáról köntösben, fehérneműben, vagy akár a nélkül is. Ez teljes mértékben a Kismamától függ.

Sok stúdióban több szett is rendelkezésre áll egy fotózás alkalmával. Mini stúdiónkban nálunk is lehetőség van hozott szettet cserélni.

Megnézem a Kismama fotózás csomagokat –> 

The gallery was not found!

 

Legfrissebb bejegyzések