Barion Pixel

Mindent a fotókönyvekről

A fotózások alkalmával készült képekből igazi kézzel fogható ajándék akár szülőknek, nagyszülőknek vagy saját magunknak is emlékbe egy fotókönyv. Éppen ezért tettük be minden esküvői fotós csomagunkba a fotókönyveket, ráadásul nem is egyet, hanem hármat, hogy az esküvő után ne csak az újdonsült házaspárnak maradjon meg egy kézzelfogható emlék, hanem az örömszülőknek is. Igaz, az övéké kisebb méretű. Természetesen a csomagokban található fotókönyvek méretén és darabszámán is lehet változtatni. Például ha valakinek jobban tetszik az A/4es méret és forma, akkor a 30×30 cm-as helyett választhatja a 20x30cm-es álló vagy fekvő méretű fotókönyvet is, illetve az ehhez passzoló álló vagy fekvő 15×20 cm-es fotókönyveket az örömszülőknek a 20×20 cm-es helyett. Természetesen igény esetén egyforma méretű fotókönyvek rendelésére is lehetőség van.

Fotókönyveink az alábbi méretekben, fényes vagy matt kivitelben rendelhetők:
15×20 cm-es álló
20×15 cm-es fekvő
20×20 cm-es
20×30 cm-es álló
30×20 cm-es fekvő
30×30 cm-es

A csomagjainkba beépített fotókönyvek borítója fényképes. Ennek előnye, hogy bármilyen felirat kérhető rá, illetve már első pillantásra látszik, kiről-miről is szól a fotókönyv. Azonban a fotókönyvek felár ellenében keménykötéssel is rendelhetők, melynek előnye, hogy masszívabb, elegánsabb megjelenést kölcsönöz a könyvnek, azonban feliratot nem tud a nyomda rátenni.

Fotókönyvet a fotózások után, akár utólag is lehet rendelni, sőt, a képek kiválasztására is lehetőség van. Ebben az esetben nekünk csak megírod azoknak a képeknek a sorszámát, amit szeretnél a fotókönyvben látni, és összeállítjuk azt a kéréseidnek megfelelően. Erre az esküvői csomagok esetén is lehetőség van.

Fotókönyveink minimum 10 lapos, vagyis 20 oldalas vastagságban készülnek. Amennyiben vastagabb, illetve több képet szeretnél beletenni, plusz lapokat felár ellenében tudunk beletenni.

A fotókönyvek és kidolgozott képek árlistája itt érhető el.

Prémium kategóriás fotókönyveink a Sprintfotó Kft. laborjában készülnek Győrben. Lapjai kb. 1 mm vastagok, kemények, így időtálló ajándék minden alkalomra.

További képek fotókönyveinkről, melyek képeit a megrendelők jóváhagyásával tettünk közzé:

 

Legfrissebb bejegyzések