Barion Pixel

Örömmel tudatjuk, hogy 2021.03.04-én Egyedi Ajándék Neked néven megnyitottuk webáruházunkat! 🙂

Hogyan jött a webshop ötlete?
A fotózás-videózás során sok családi ünnepségen, esküvőn forgattunk, amiket minden esetben gondos tervezés, szervezés előz meg. A velünk való egyeztetés során sok jegyespár és családtag osztja meg velünk az ünnepelteknek, örömszülőknek adandó ajándék okozta fejtörésüket. Mi is azt tapasztaltuk, hogy nehéz olyan személyreszóló ajándékot adni ami valóban hasznos és praktikus is.
Mivel a fotózás‐videózás során keletkezett képeket, videókat egyedi gravírozással ellátott pendriveon adjuk át, az egyedi gravírozás vonalán indultunk el. Ezek után nem tartott soká, míg elkészült az első emlékörző kincsesláda. Sok termékötlet van még bennünk, reméljük apránként a tervek valósággá válnak. Addigis emlékörző kincsesládákat tudtok rendelni. 😊😉

Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért a legtöbb termékünk magyarországon készül, hazai alapanyagból, helyi gravírozással. Kizárólag természetes alapanyagból készült termékeink vannak, melyek csomagolásánál is figyelünk a műanyagmentességre és a fenntarthatóságra.

Csomagszállításban partnerünk a fuvar.hu, aki a hatékony és környezetbarát csomagszállítás érdekében több futárszolgálattal is szerződésben áll.

Tovább a bolthoz –>

Legfrissebb bejegyzések