Barion Pixel

INSTAX wide 300 fényképezőgép bérlés

Mostantól INSTAX WIDE 300 típusú fényképezőgép bérlésére is lehetőségetek van! 😊

Nemcsak új szerződéshez, hanem a már megkötött esküvői fotós/videós csomagok mellé is kérhetitek TELJES KÖRŰ aszisztenciával.
Bérleti díja 10.000 Ft/nap.
A gépet mi hozzuk/visszük magunkkal és a vacsora előtt/alatt/után az esküvői fotós/videós csomagotok szerint megbeszélt re
ndelkezésre állás végéig (általában hajnali 1-ig) lehet használni. A fotózás/videózás mellett lesz időnk a vendégeknek megmutatni a gép használatát, illetve fél szemünket rajta tartjuk, hogy ne nyomkodják el 5 perc alatt az összes filmet, sőt, igény esetén a fotókat is elkészítjük vele a vendégkönyvetekbe, hogy az a végén valóban úgy nézzek ki, mint ameilyet elképzeltetek! 🙂
A filmek ára jelenleg 350 Ft/db, mely 20-os csomagokban kapható, így egy csomag ára 7000 Ft. A filmekről Ti is gondoskodhattok, de mi is szívesen hozzuk őket az előre megbeszélt mennyiségnél picit többet is, hogy legyen tartalékba. ☺️Ebben az esetben kifizetni az esküvő után csak a kinyomtatott filmeket kell kifizetnetek.
A képek felhasználásától függően, a vendégek létszámának fele-2/3 mennyiségű filmmel érdemes számolni. Ha csak a vendégkönyvbe szeretnétek a fotókat ragsztani, akkor családonként/páronként számoljatok/film, így például 60 főre 30 film elegendő szokott lenni. Ha ajándékba szeretnétek a vendégeknek adni, akkor inkább a létszám 2/3-ával számoljatok. Ha is-is, akkor jobb, ha annyi filmmel számolunk, amennyi vendég lesz a bulin.

Legfrissebb bejegyzések