Barion Pixel

Esküvői fotózás és videózás Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron környékén

Fotós-videós párosként esküvői fotókat és videókat (vagy ha úgy tetszik esküvői filmeket) készítünk. Vállalunk csak fotós illetve csak videós esküvőket is, de a fotós-videós csomagunk ár/érték arányban a legkedvezőbb, így ez a legnépszerűbb is. Mosonmagyaróváron lakunk, így Győr-Moson-Sopron megyén belül szeretünk a leginkább dolgozni. Hívtak már helybe, a környező településekre, Győrbe és Sopronba is. Jó érzés, amikor hulla fáradtan, hajnalban néhány perc alatt hazaérünk, és a saját ágyunkban alszunk.

Természetesen a környező megyékben is vállalunk esküvői fotó és film készítést, így Vas megyében és Zala megyében is, sőt, az ország egész területén, de még a határon túlra is szívesen utazunk. Magyarország területén belül minimum 8 órás rendelkezésre állás esetén kiszállási díjat nem számolunk fel. Minimum 3 órás rendelkezésre állás esetén Győr-Moson-Sopron megyén belül vállalunk ingyenes kiszállással esküvői fotózást és videózást.

Niki & Márk esküvőjét is a környéken forgattuk 2022-ben. A kreatív fotózás/videózás a Mosonmagyaróvári Várban volt, templomi szertartás és lakodalom Jánossomorján a Művelődési házban.

Niki & Márk wedding highlights videója:

Csilla & Gábor esküvője néhány falunyira, Dunaszigeten, a Zátonyi csárda és panzióban került megrendelésre. Ezen a családias helyszínen készülődött a pár valamint a lakodalom helyszínén lett a polgári szertartás is megtartva. a templomi szertartás néhány percnyire innen, a katolikus templomban. Kreatív fotózásra/videózásra Ausztiában, a határ melleti településen, Halbturnban, Féltoronyban a kastélyban került sor.

Csilla & Gábor wedding highlights videója:

Niki & Balázs esküvője Győrújbaráton volt, a Panoráma birtokon, gyönyörűséges környezetben. A polgári szertartásuk is itt volt megtartva egy kis pavilonban, szabadtéren. Csodálatos esküvő volt. Kedves személyzettel és nagyon finom vacsorával.

Roxi & Csabesz esküvője a Mosonmagyaróvári Várban került megrendelésre. Az Egyetem étteremben volt a lakodalom, mellete a kertben pedig a polgári szertartás. Ők csak videós csomagot kértek.

Roxi & Csabesz wedding highlights videója:

Tovább az esküvői Fotógalériára.

Tovább az esküvői fotózás és videózás cssomagokhoz.

Hol vállalunk még esküvői fotó és film készítést? 

Esküvői fotózás és videózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Esküvői fotózás és videózás Eger és Miskolc környékén

Esküvői fotózás és videózás Kaposvár, Paks, Szekszárd és Pécs környékén

Esküvői fotózás és videózás Békéscsaba környékén

Tippek szabadtéri szertartáshoz

https://videoneked.hu/2023/01/26/szukseges-van-e-kiserore-a-kreativ-fotozason-videozason/

Legfrissebb bejegyzések