Barion Pixel

Esküvői fotózás és videózás Kaposvár, Paks, Szekszárd és Pécs környékén

Fotós-videós párosként esküvői fotókat és videókat (vagy ha úgy tetszik esküvői filmeket) készítünk. Vállalunk csak fotós illetve csak videós esküvőket is, de a fotós-videós csomagunk ár/érték arányban a legkedvezőbb, így ez a legnépszerűbb is.

Mosonmagyaróváron lakunk, de nem csak Győr-Moson-Sopron megyében és a környező megyékben, az ország egész területén, de még a határon túlra is szívesen utazunk. Magyarország területén belül minimum 8 órás rendelkezésre állás esetén kiszállási díjat nem számolunk fel.

Hívtak már minket Tolna és Baranya megyébe is esküvői fotózásra és videózásra. Ahogy már említettük a távolság nem probléma, szívesen utazunk, sőt, még kiszállási díjjal sem kell számolnotok.

Pakson, az Erzsébet Nagy Szállodában Sára & Sergio esküvőjét volt szerencsénk fotózni. A ****-os hotel, tágas, gyönyörűen felújított belső és külső terekkel rendelkezik, mely kiváló helyszínéül szolgált a kreatív fotózásnak is, mivel a rossz idő miatt a képek nagyrésze bent készült. A személyzet nagyon kedves, az ételek pedig nagyon finomak. A bálterem kiváló esküvői helyszín.

Pécsett esküvői filmet készítettünk Rékának és Andrisnak. A lakodalmat és a polgári szertartást a Rácz tanyán tartották.

Réka & Andris wedding highlights videója:

Petra & Szabi lagzija Dombóváron a Viessmann étteremben került megrendezésre. A kreatív fotózásukra külön napon került sor, a gödöllői királyi kastélyban

Petra & Szabi wedding highlights videója:
Hol vállalunk még esküvői fotó és film készítést? 

Esküvői fotózás és videózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Esküvői fotózás és videózás Eger és Miskolc környékén

Esküvői fotózás és videózás Békéscsaba környékén

Tippek szabadtéri szertartáshoz

Szükséges van -e kísérőre a kreatív fotózáson/videózáson?

https://videoneked.hu/2023/01/23/eskuvoi-fotozas-es-videozas-gyor-mosonmagyarovar-sopron-kornyeken/

Legfrissebb bejegyzések