Barion Pixel

Esküvői fotózás és videózás Eger és Miskolc környékén

Fotós-videós párosként esküvői fotókat és videókat (vagy ha úgy tetszik esküvői filmeket) készítünk. Vállalunk csak fotós illetve csak videós esküvőket is, de a fotós-videós csomagunk ár/érték arányban a legkedvezőbb, így ez a legnépszerűbb is. Csomagjainkat itt találod.

Mosonmagyaróváron lakunk, de nem csak Győr-Moson-Sopron megyében és a környező megyékben, az ország egész területén, de még a határon túlra is szívesen utazunk. Magyarország területén belül minimum 8 órás rendelkezésre állás esetén kiszállási díjat nem számolunk fel.

Hívtak már minket Heves megyébe is, Egerbe esküvői fotózásra és videózásra. Ahogy már említettük a távolság nem probléma, szívesen utazunk, sőt, még kiszállási díjjal sem kell számolnotok.

Luca & Robi lakodalmuk helyszínéül a Rege Birtokot választották. Ez egy magávalragadó esküvői helyszín tágas rendezvényteremmel, szabadtéri szertartás helyszíne pedig gyögyörű panorámával rendelkezik, a kedves személyzetről és finom ételekről nem is beszélve. A személyzet annyira segítőkész, hogy a kreatv fotózáshoz sem kellett messzire menni, sőt, gyalogolni is alig, mivel kisbusszal felvittek a hegyre, a szőlőbe, ahol a roskadozó szőlőtőkék között a gyögónyörű egri panorámával a hátunk mögött készíthettük a fotókat. De ez még nem volt minden. A borospincébe is beengedtek fotózni. Öröm volt itt forgatni.

Luca & Robi wedding highlights videója:
Hol vállalunk még esküvői fotó és film készítést? 

Esküvői fotózás és videózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Esküvői fotózás és videózás Eger és Miskolc környékén

Esküvői fotózás és videózás Kaposvár, Paks, Szekszárd és Pécs környékén

Esküvői fotózás és videózás Békéscsaba környékén

Esküvői fotózás és videózás Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron környékén

Szükséges van -e kísérőre a kreatív fotózáson/videózáson?

https://videoneked.hu/2023/01/22/tippek-szabadteri-szertartashoz/

Legfrissebb bejegyzések