Barion Pixel

Külön napi kreatív fotózás

A külön napi fotózásnak nagyon sok előnye van. Lehetőségek százai nyílnak meg előttünk, ha nem az esküvő napjába akarjuk még ezt is belezsúfolni.

Mehetünk bárhová, szó szerint, bárhová, akár külön városba, vagy külön országba is, ha épp egy tengerparti vagy párizsi fotósorozat az álmotok. Ilyenkor  szabadon szárnyalhat a fantáziátok, természetesen a kijelölt költségkereten belül. (:

Ha az esküvő napján tervezitek a kreatív fotózást, az alábbi gondolatokat fontoljátok meg:

– lesz elég dolog, ami miatt stresszelni fogtok, a fotózáson megpróbáljuk ezeket átmenetileg kizárni, hogy meghitté varázsoljuk a pillanatot, mintha mi ott sem lennénk, csak Ti ketten egy külön kis szerelembuborékban. Azonban az agyunk hátső felében, a miénkben, és a tiétekben, ott fog kattogni a programtervezet, hogy ne lépjük túl a fotózásra megadott időkeretet, nehogy csússzunk, stb.

– nagyon igyekszünk vigyázni a menyasszonyi ruhára, főleg, ha a szertartás előtt készülnek a fotók, de így nem lehet nyugodtan a fűben heverészni, vagy a tengerben gázolni.

– az időfaktort kiemelem, mivel nem csak a stressz miatt fotos erről beszélni. Ha még nem voltatok sosem fotózáson, akkor bizonyára aggódtok, hogy mi lesz. A fotózás első fél órája sokszor a feszültségoldással telik, poénkodással, szokjátok, hogy kamera előtt vagytok.  A legszebb képek, amik valóban Titeket tükröznek, a fotózás végén készül, legalább 1 óra elteltével készülnek, így ha nagyon szoros a tempó, ezek lehet, hogy sosem készülnek el. (ha nem egy tapasztalt fotóssal lesz dolgotok.) Emiatt szoktam javasolni, hogy 2 órát számoljunk a fotózásra a nagy napon plusz oda-vissza út.

– rossz idő esetére is jó, ha van egy ‘B terv’ de legrosszabb esetben marad a külön nap. Volt olyan párunk, akiknél nem sikerült fedett helyszínt találni a közelben, így maradt a külön nap. Utólag még örültek is neki, hogy stresszmentesen, időkorlát nélkül, felszabdultan egy másik városban (az eredeti helyszínnél sokkal elegánsabb környezetben) tartottuk meg a fotózást.

Szükséges van -e kísérőre a kreatív fotózáson/videózáson?

Tippek szabadtéri szertartáshoz

Esküvői desszert asztal

https://videoneked.hu/2022/09/22/tematikus-eskuvo/

Legfrissebb bejegyzések