Barion Pixel

A NAGY Nap menete #ceremónia

A ceremónia a Nagy nap legfontosabb eseménye. Igaz, nem tart sokáig, általában 10-30 perc alatt lezajlik, mégis e köré az esemény köré szerveződik az összes program.

A ceremóniát tarthatjátok a hivatalban, vagy az anyakönyvvezetőt is hívhatjátok külső helyszínre vagy ha szűk körben már megtartottátok a hivatalos szertartást, akár szertartásvezető segítségével is megerősíthetitek a fogladalmatokat a násznép előtt. Ennek nagy előnye, hogy a szertartásvezetők nagyon rugalmasak, mindent a TI igényeitekhez igazítanak, nem olyan kötött a ceremónia mint a hivatalos anyakönyvvezetőnél. Akár megírhatjátok ti magatok is a fogadalmatokat vagy valamilyen különleges programmal kiegészíthetitek, mint például, homok öntés, gyertyaceremónia, faültetés, gin keverés, kötél fonás vagy bármi, ami eszetekbe jut.

Mi fotósként és videósként a ceremónia minden pillanatát igyekszünk lencsevégre kapni. A szertartás teljes egészében megörökítésre kerül videó formályában, nem csak egyes részei, így később bármikor megnézhetitek. 🙂

Néhány szertartásvezető, akiket jószívvel ajánlunk Nektek:

Krumesz Marianna weboldal facebook

Sipos Ágnes Regina weboldal facebook

Szabó Anita – Angel ceremony weboldal facebook

 

Legfrissebb bejegyzések