Barion Pixel

A mai rohanó világban időröl időre jó egy picit megállni és élvezni a pillanatot a szeretteinkkel, gyermekeinkkel. Még jobb, ha ezeket a közös élményeket meg is örökítjük, így évek múltán is megnézhetjük őket. A gyerekek egy szempillantás alatt felnőnek, így nem lehet elég minőségi időt tölteni velük és elég minőségi fotót készíteni róluk. Velem a fotózás egy családi program, sok-sok nevetéssel, a gyermekekhez igazodva. 🙂

Az idei évben korlátozott számban, de annál lelkesebben vállalok szabadtéri húsvéti/tavaszi szabadtéri fotózást! Jelentkezzetek mielőbb, nehogy lemaradjatok!

Fotózás időponta: 2023. március 25 szombat 9:00-18:00 között valamint 26. vasárnap 14:00-18:00 között.
Fotózás helyszíne: UGO Birtok - Babos Major 9228 Halászi, Kőhidai utca 11.

A fotózás helyszíne a Birtok területén, szabadtéren lesz, húsvéti, illetve tavaszi dekorációval feldíszítve. A gyerekeknek készülök a fotózás utánra kis csokitojás meglepivel. 🙂 Bízom benne, hogy szép, napfényes, meleg időnk lesz. Ha rossz idő miatt nem tudjuk a fotózásokat megtartani a fotózás pótnapjai tervezetten április 1. szombat és 2. vasárnap.

A húsvéti minifotózás bevezető csomagára 15.000 Ft, 19.000 ft helyett,
amely 30 perc fotózást, 10 db általatok kiválasztott retusált digitális fotót és a helyszínbérlést tartalmazza.

Az elkészült fotókat online adom át, eredeti, nagy felbontásban, a fotózást követő 1 héten belül.

A fotózásra való jelentkezés, 5.000 Ft előleg átutalásával válik véglegessé, amely természetesen levonódik a fotózás után fizetendő összegből. A jelentkezési űrlap elküldése után, egy visszaigazoló emailben küldöm majd az átutalásos számlát a foglalóról. Az utalás közleményébe a számla sorszámát kérem feltüntetni. A fennmaradó összeget (10.000 Ft) a fotózás napján, a fotózás  után, a helyszínen készpénzben vagy 5 napos fizetési határidővel utalással tudjátok fizetni.

Ha szeretnél néhány tavaszi hangulatú fotót magatokról vagy akár csak a gyerekekről, itt a remek alkalom. A fotók húsvét előtt 1 héttel átadásra kerülnek, így akár bármilyen kreatív húsvéti ajándék készítéséhez felhasználhatjátok.

Fotózásra időpontot szeretnék foglalni!

A fotózás szabadtéri jellege miatt öltözzetek rétegesen, csinosan. A fotókon általában az egyszínű, lehetőleg világos színű ruhák szoktak jól mutatni, kevés, vagy nem túl hangsúlyos mintával.

Fotózással kapcsolatos további tudnivalókat a Hogyan készülj a fotózásra? c. blog bejegyzésemben olvashattok.

Várlak szeretettel!

Soltész Dóri

okleveles fotográfus

Nézd meg a fotógalériát az aktuális helyszínről és a dekorációról.

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesítést tudjunk küldeni Neked az aktuális fotózásoktól.

Hírlevél feliratkozás

Ez egy egyszerű MailerLite form, melynek segítségével feliratkozhatsz hírlevelünkre.

Please wait...

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!