Barion Pixel

A mai rohanó világban időröl időre jó egy picit megállni és élvezni a pillanatot a szeretteinkkel, gyermekeinkkel. Még jobb, ha ezeket a közös élményeket meg is örökítjük, így évek múltán is megnézhetjük őket. A gyerekek egy szempillantás alatt felnőnek, így nem lehet elég minőségi időt tölteni velük és elég minőségi fotót készíteni róluk. Velem a fotózás egy családi program, sok-sok nevetéssel, a gyermekekhez igazodva. 🙂

Szobatiszta kutyusok is jöhetnek!!! 🙂

Az idei évben is korlátozott számban vállalok karácsonyi fotózást, jelentkezzetek mielőtt elfogynak az időpontok!

LAST MINUTE Időpontok:

2023. december 9. szombat 9:00-11:00 között.

Fotózás helyszíne: Home of Events, Mosonmagyaróvár, Szent István király út. 169.

A fotózás alapára 30.000 Ft, amely 45 perc fotózást, 20 db általatok kiválasztott retusált fotót és a helyszínbérlést tartalmazza. A képeket az eredetei színvilágon kívül igény esetén fekete-fehérben vagy az alábbi galériában látható filterrel is kérhetitek. Egy fotózás alkalmával általában ennél jóval több fotó készül, így a 20 db fotón felül van lehetőség plusz képeket kérni, ezeknek ára 1.000 Ft/db.

Az elkészült fotókat online adom át, eredeti, nagy felbontásban, de lehetőségetek van előhívott fotók rendelésére is.

A fotózásra való jelentkezés, 10.000 Ft előleg átutalásával válik véglegessé, amely természetesen levonódik a fotózás után fizetendő összegből. A jelentkezéskor átutalásos számlát küldök a foglalóról. Az utalás közleményébe a számla sorszámát kérem feltüntetni.

Fotózásra időpontot szeretnék foglalni!

Fotózással kapcsolatos további tudnivalókat a Hogyan készülj a fotózásra? c. blog bejegyzésemben olvashattok.

Várlak szeretettel!

Soltész Dóri

okleveles fotográfus

Fotózásra időpontot szeretnék foglalni!

Emesével egy anya-lánya délelőtt keretében elkészítettük az idei karácsonyi dekorációt. Egy minifotózás keretében fel is avattuk. Az elkészült képeket kérhetitek edereti színvilágban, fekete-fehérben és az alábbi színvilágban is.

Nézz bele a 2022-es karácsonyi fotózáson készült képekbe:

A képeket az eredetei színvilágon kívül igény esetén fekete-fehérben vagy az alábbi galériában látható filterrel is kérhetitek.