Közel 10 éve készítünk videoporámákat/ajándékvideókat saját magunk és családtagjaink jeles alkalmaira a gimnáziumi ballagástól kezdve a 70. születésnapon át az esküvői videóvágásig. Egyre szebbek és jobbak lettek, így barátok és ismerősök is felkértek az ajándékvideók készítésére, amiből több és több lett. Minél több ajándékvideót készítettünk és minél több mások által felvett videót vágtunk meg, annál nagyobb igényt láttunk a fotózásra és a videózásra. Így 2020 januárjától bővítettük szolgáltatásainkat fotózással és videózással, a babafotózástól az esküvői fotózás/videózásig.

Fiatal házaspárként ismerjük a modern világ elvárásait és otthon vagyunk a legmodernebb technikában, így a fényképezőgép és a videókamera mellett drónt is használunk fotózásra és videózásra is, ami egy magasabb szintre emeli a fotózás és a videózás fogalmát.

Ez nem csak a munkánk, de a hobbink is.

Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy Nektek is olyan képeket és videókat készítsünk, amilyet szeretnétek és később örömmel visszanéztek!

Fontos számunkra a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ezért minden esküvői fotót és videót fából készült díszdobozos pendrive-on adunk át. Fotókönyveink tartós, minőségi papírból készülnek, hogy hosszú éveken át lapozgathassuk őket kedves emlékeinket felidézve. Pendrivejaink egyedi gravírozását és a fotókönyveinket helyi vállalkozások készítik, ezzel is hozzájárulva a termékek ökolódiai lábnyomának csökkentéséhez. Keressetek bizalommal!

Dóri és Árpi