Barion Pixel

Soltész Árpi

VideóNeked alapítója, cinematográfus, drónpilóta

Soltész Dóri

VideóNeked alapítója, fotográfus

Házaspárként mi is átéltük, mennyire csodálatos és meghatározó eseménye az esküvő életeteknek. Igaz, ennek idén már 7 éve. 

Az elmúlt 10 együtt töltött idő latt eléggé összecsiszolódtunk.  A VideóNekedet 4 évvel ezelőtt álmodtuk meg. 2020 óra foglalkozunk fotózással és filmkészítéssel, elsősorban esküvői fozótással és videózással. Összeszokott fotós-videós párosként ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy olyan képeket és videókat készítsünk, amilyet elképzeltetek és évek múlva is örömmel néztek vissza. 

Mosonmagyaróváron lakunk, de Budapest a második otthonunk, így Országszerte és a határon túl is vállalunk esküvői fotózást és/vagy videózást.

A fotózás és a film készítés a hivatásunk, nem csak a hobbink. Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy főállásban ezzel foglalkozhatunk.  ESZSZÉ (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) Minősített szolgáltatói vagyunk 2022 óta.
30 napos határidóvel dolgozunk, mert tudjuk, hogy az esküvő után Ti is és a násznép is tűkön ülve várja a képeket, fotóalbumot és a videókat. Csomagjainkért és referencia munkáinkért görgessetek lejjebb.
Ha nem találtatok hozzátok illő csomagot szívesen készítünk személyre szabott ajánlatot is!

 

Fontos számunkra a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ezért minden esküvői fotót és videót fából készült díszdobozos pendrive-on adunk át. Fotókönyveink tartós, minőségi papírból készülnek, hogy hosszú éveken át lapozgathassuk őket kedves emlékeinket felidézve. Pendrivejaink egyedi gravírozását és a fotókönyveinket helyi vállalkozások készítik, ezzel is hozzájárulva a termékek ökolódiai lábnyomának csökkentéséhez. Keressetek bizalommal!

Dóri és Árpi