Barion Pixel

Kedves most már Házas Párjaink!

Kérjük segítsétek munkánkat és további fejlődésünket az alábbi kérdőív kitöltésével! Köszönjük!

  Zsófi & Andris

  Esküvő dátuma: 2023.08.26.

  5/5

  Dórit és Árpit egy véletlen folytán találtam meg, viszonylag „utolsó pillanatban” de már az első beszélgetésünk során megvolt az összhang, szinte el sem hittem hogy sikerült ilyen szuper párost találnunk! Precízek, pontosak voltak és rendkívül gyorsan válaszoltak minden kérdésemre ami esetlegesen felmerült, a nagy napon is elengedhetetlen volt a jelenlétük, minden egyes zökkenőnél megnyugtattak, remekül dolgoztak együtt a már meglévő fotósainkkal. A videó amit készítettek gyönyörű , profi munka lett mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Köszönünk szépen mindent Nekik, és ha rajtam kívül akad még mindenért pánikolós menyasszony Dóri megnyugtató jelenléte elengedhetetlen! 🙂

  Reni & Pisti

  Esküvő dátuma: 2023.08.12.

  5/5

  Nagyon kedves és kreatív házaspárt ismertünk meg a személyetekben. Figyelmesek voltatok végig és az összes fontos pillanatnál rögtön ott voltatok, hogy megörökítsétek azokat. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultam hozzátok mindenben segítettetek. A fotók és a videók mind szuperek lettek. Gyönyörű emlékeket kaptunk Tőletek! Köszönjük szépen a profi és alapos munkátokat. Nem bántuk meg, hogy Titeket választottunk. Szívből ajánlunk Benneteket a házasodni készülő pároknak.

  Nóri & Balázs

  Esküvő dátuma: 2023.08.05.

  5/5

  Nagyon szerettünk Dórival és Árpival együtt dolgozni. Kedvességet és nyugalmat sugároztak a nagy napon amivel nem csak az esküvői feszültséget oldották hanem segítettek jobban ellazulni a képek és videó erejéig is. Minden kérésünkre odafigyeltek és fantasztikus munkát végeztek. Boldogan tekintünk vissza a videónkra és képekre mivel minden fontos pillanatot sikerült megörökíteniük. Nagyon hálásak vagyunk ezért. Ha valaki egy barátságos, alkalmazkodó és minden igényre odafigyelő fotóst és videóst keres akkor Dóri és Árpi személyében garantáltan megtalálják ezt! Csak ajánlani tudjuk Őket!

  Nana & Alex

  Esküvő dátuma: 2023.05.27.

  5/5

  „Már a szerződéskötés pillanatában tudtuk, hogy jól döntöttünk. Rendkívül kedves párost ismertünk meg személyükben. A munkájukon kívül is végig segítőkészek voltak a nagy napon. Mindvégig odafigyeltek ránk. Segítettek ellazulni mind a kepekhez, mind a hátralévő eseményekhez. Sok vendég is megjegyezte, milyen kivételes szolgáltatók 🙂 Az utólag megkapott anyagok is magukért beszélnek. Bátran ajánljuk mindenkinek ❤️

  Beáta & Szabolcs

  Esküvő dátuma: 2021.07.03.

  5/5

  „Dórival és Árpival az első perctől megvolt az összhang. Nagyon sokat segítettek abban, hogy ellazuljunk a kamera előtt, és az első pillanattól kezdve mindent úgy csináltak, ahogy mi szerettük volna. Nagyon könnyű és jó volt velük együtt dolgozni, és a képeken, videón is azokat a pillanatokat örökítették meg, amik emlékezetesek és fontosak számunkra. Csodálatos képeket készítettek és a videónk is fantasztikus lett, amiket ha visszanézünk, ugyanaz az érzés fog el, ami a Nagy Napon volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket, mert nagyon megbízhatóak, precízek és fantasztikusan dolgoznak.”