Barion Pixel

A Nagy Nap menete #készülődés

Miután mindent egyeztettünk a NAGY Nap előtt, végre eljött a várva várt NAP, amikor kimondjátok a boldogító igeneket.

Nagyon fontos, hogy kipihenten ébredjetek reggel, lehetőleg ne túl korán, hiszen másnap reggelig talpon lesztek.

Ezért a nagy előtt remélhetően elkészült  forgatókönyv, hogy ma ki mikor mit csinál, mikor, hova érkezik stb. így nem Neked kell a fodrásznál ülve a mobilon lógnod, hogy még mennyi minden nincs kész.

Ezekkel nem Neked, kedves Menyasszonynak kelle/kellene foglalkozni. Neked, és a vőlegényednek kipihenten kell ébrednetek, és élvezni a nagy minden percét, hiszen ez CSAK RÓLATOK SZÓL!

Tehát reggel 8-9körül felkelsz, nyugodtan (na jó egy kicsit izgatottan) megreggelizel, megiszod a kávéd/teád, veszel egy fürdőt és már érkezik is a fodrászod, hogy elkészítse a frizurád. (Ha esetleg nem otthon készülődnél, vagy nem a készülődés helyszínén ébredsz , akkor természetesen a autó utat bele kell ebbe a reggeli programba kalkulálni.)

Szóval délelőtt fél 10 körül megérkezik a fodrász, Te pedig a kis névre szóló köntösödben, frissen és üdén kényelembe helyezed magad. Hamarosan megérkezik a fotós és a videós is, akik ez alatt az idő alatt győnyörűséges felvételeket készítenek a ruhádról, cipődről, meghívóról, gyűrűkről, menyasszonyi csokorról stb. (Ennek feltétele, hogy előző nap mindent összekészíts, hogy ne akkor kelljen keresgélni, hogy mi, hol van, illetve a virágos időben meghozza a csokrot és a vőlegény kitűzőt.)

11 órára elkészült a hajad, megérkezett a sminkes, így 12-re már el is készültél. Mielőtt felvennéd álmaid ruháját jöhet egy könnyű ebéd, család, barátnők körében, akik természetesen akár már reggel is ott fognak sürögni körülötted, ha ez a vágyad. Ha a család/barátnők ebéd után felöltöztek, jöhetnek Neked segíteni, így a felvételeken, ők is jól fognak mutatni. Anya/teső/barátnő segít befűzni a fűzőt, felhúzni a cipzárat, felvenni a cipőt, beletűzni a fátylat a hajadba. Ezek nagyon érzelmes és gyönyörű pillanatok, amiknek jó, ha megadjuk a módját.

Külön napi kreatív fotózás

Tippek szabadtéri szertartáshoz

https://videoneked.hu/2023/01/26/szukseges-van-e-kiserore-a-kreativ-fotozason-videozason/

Legfrissebb bejegyzések